luni, 12 aprilie 2010

Zambiti, va rugam ...

MINORITATI:
"Mami, filmul este "Juden- und Kinder-frei" (poate fi vizionat de evrei si copii), nu itzi fa griji, ne-am interesat exact la computer inainte sa mergem la Kino (cinema)." Se dorea evident "Jugend- und Kinderfrei" (poate fi vizionat de adolescenti si copii)
CONDITIE FIZICA:
"Iubi trebuie sa ma ia mai mult in bratze, sa ma plimbe prin casa, pe afara, ca sa faca muschi, ca imediat vine surioara mea si pe ea trebuie sa o duca mereu in bratze ca nu stie sa mearga."
GRIJA, SPIRIT CIVIC:
Un baiat de vreo 12-13 ani fumeaza pe strada, noi ca de obicei alergam cu sufletul la gura: "Mami, o Gott, uite ce face copilul acela, n-are mamica, n-are tatic? Nu ii explica nimeni ca e inca mic, osisoarele lui trebuie sa mai creasca sunt inca fine, intzelegi ce vreau sa spun? Daca fumeaza o sa moara! Trebuie sa-l ajutam noi! Este foarte wichtig! Intzelegi? Ma intzelegi?
DIN LUMEA ANIMALELOR, SCHÖNBRUNN ZOO:
"Leul este reginul animalelor."
"Uite o echipa de pesti!"
NEWS PE MARILE ECRANE:
"Mami, cand mergem si noi la "Barbie und die 3 Muskeltiere"? ("Muskeltier" in germana indica un exemplar masculin impresionant, construit in exclusivitate din pachete de muschi). Se dorea "Barbie und die 3 Musketiere" (Barbie si cei 3 muschetari).

5 comentarii:

  1. tare asta cu evreii :) cum ar trebui sa scrie la noi inainte de nenumaratele telenovele cu si despre tigani "film recomandat romanilor, ca sa vada si ei cum se traieste" :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hihihihi, mda, ar fi ceva! asa e, "rromii stie cum se traieste"!

    RăspundețiȘtergere
  3. apropos ... ieri seara in metrou pe la Prater apare un fericit cu acordeonul si ne canta din tot sufletul "trec rromanii, trec, canta si petrec..." si eu contrariata comentez ca parca era de tigani cantecul, nu de romani ... da m-a luminat claudiu .....draga, le zice RROMI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. ce dragut! hai ca am ras bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Să fie un bun austriac dar să învețe și românește!

    RăspundețiȘtergere